WF Dames 1 ziet Valken winnen!   |    4 - sep - 2022

Westfriezen Dames 1 liet vandaag een reële kans om Valken 1 een pootje te lichten. Valken moest heel wat jeugdige speelsters in  passen en dat was een groot verschil het de ingespeelde equipe van vorig seizoen. Er was leuk volk te kijk, van beide teams en die waren nieuwsgierig, hoe hun team het zou gaan doen. 

Maar de Valken jeugd deed het verrassend goed en kwam met 6-2 voor te staan. Westfriezen kwam terug tot 6-6 en zo ging het gelijk op tot 11-10 met rust voor Valken. Leuk om te kijken, naar twee teams die aardig hun best deden.

Na rust bleek Valken in de afronding iets nauwkeuriger te zijn. En als WF weer bijna op gelijke hoogte kwam bij 17-16 en 19-18, wist Valken de benodigde lucht te creëren door weer te scoren. Zo won het jeugdige Valken verdiend met 22-20. Jammer voor WF want als er een kans was om van Valken te winnen, dan had het gekund.
Bij Westfriezen debuteerde Sophie Grooten.

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend