WF Dames 2 wint de beker!   |   25 - jun - 2023

WF Dames 2 wint de beker! En hoe...
Vanaf de eerste minuut gaven DSO 1 en Westfriezen 2 elkaar niks toe. Verdedigend sportief en waar de regels overtreden werden, trad scheidsrechter Schoppen adequaat op. Het was warm en met natte handen handballen, wordt het gooien niet echt makkelijk.
De strijd ging gelijk op en met rust stond er 6-7 in het voordeel van Westfriezen. Spannend dus!

Na rust hetzelfde beeld, beide teams kregen mooie kansen, maar in plaats van gooien, glibberde de bal niet altijd de gewenste kant op. De Westfriezen goalie was in hele goede doen en zo bleef Westfriezen telkens lekker één doelpunt voor staan.
In laatste minuut was het 15-16 voor Westfriezen, dat bal bezit had en de bal ook verloor. Nog acht tellen op de scoreklok en DSO hoopte op de gelijkmaker, maar "Het mirakel van 't Zijveld" viel niet. Zo mocht Westfriezen 2 zich laten kronen tot bekerwinnaar 2023.

Meiden, top gespeeld en samen met Johan en Marcel van harte gefeliciteerd namens s.v. Westfriezen!