​Een geweldige sponsoravond met Bas Nijhuis!   |    7 - nov - 2016

Dat zonder enig commentaar! Zo kon scheidsrechter Bas Nijhuis de kaarten op zak houden en was humor troef bij deze sympathieke spraakwaterval uit het Twentse land!

Het was volle bak in Zwaag bij Westfriezen op de sponsoravond. En alle aanwezige sponsoren en vrienden van Westfriezen werden verrast met een WF sportquiz van entertainer Bas Manshanden. Eredivisie scheidsrechter Bas Nijhuis brak hier, tot groot plezier van alle aanwezigen, vele malen verbaal in met vlotte anekdotes die de lachspieren in de goede vorm wisten te krullen.

Olaf Knaap werd in het zonnetje gezet voor zijn verdiensten bij de sponsorcommissie. En Acretia, Party Top, van Leeuwen Schildersbedrijf en Jumbo zetten een krul onder een sponsorovereenkomst. Allemaal heel hartelijk dank en dat geldt natuurlijk voor alle bestaande sponsoren en vrienden van WF!
Bij de WF sportquiz was het Snow Invest dat wist te winnen. Samen met nog een aantal quizfanaten mogen zij naar de interland Oranje - Italië ... da's toch hartstikke leuk! De quiz, met de beide Bassen in topvorm, zorgde voor veel napraat bij de borrel.

s.v. Westfriezen dankt de sponsorcommissie, Bas Manshanden en Tom van 't Hoff, Bas Nijhuis, de catering en alle aanwezigen voor het slagen van deze sponsoravond!

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend