Carrin bedankt!   |    5 - jun - 2024

"Carrin bedankt" zongen de welpies en hun ouders! Mooier kan het dank-je-wel niet zijn. Tien jaar lang trainde en begeleidde Carrin onze jongste talenten. Zoals dat bij een sportclub dan heet, dan ben je "Moeder van Club". Er is met Carrin geen onderscheid tussen de talentjes en voor iedereen een luistert oor. En als al dat spul dan op het kunstgras dartelt, ziet Carrin met een een big smile aan, dat het goed is. Sterker zij laat dan zelfs haar moves zien.

Woensdag 5 juni was haar laatste welpentraining. De opvolgers zijn inmiddels gevonden, dus dat zit voor het komend seizoen ook meer dan goed. Maar ook ontfermt Carrin zich  te pas en te onpas over het meidenvoetbal. Als ze hoort dat het daar niet lekker loopt, is Carrin het wandelende WD40 dat alles weer goed laat draaien.
Carin, je bent een topper. Grote dank voor alles wat je al gedaan hebt en nog gaat doen voor s.v. Westfriezen! Chapeau! 

Onder de clip Welpenfoto's en van de laatste training!


Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend