KFC 1 wint in extremis van WF 1   |   14 - apr - 2024

Volop zon, leuk volk langs de lijn, dat zich ging opmaken voor een lekker middagje voetbal op eigen dorp. Westfriezen en KFC ontlopen elkaar niet veel en bij winst van KFC, zouden WF en KFC even veel punten hebben.
Na een gelijk opgaande eerste helft met kansen voor beide teams, werd de rust bereikt met een 0-0 stand.

Ook de tweede helft waren er kleine kansjes over en weer. De verdediging van beide teams hadden het goed onder controle. KFC wist te doelpunten, maar de vreugde was van korte duur, want deze goal werd afgekeurd.
Hierna volgde een sterke fase van Westfriezen en de 1-0 hing in de lucht. Met veel inzet wist KFC dit te voorkomen. Met nog drie minuten te gaan, leek de wedstrijd op een verdiend gelijkspel uit te lopen.
Uit het niets was het KFC dat in de gong wist te scoren. En nog maar net bekomen van deze domper, viel de 0-2 ook binnen, waarna het eindsignaal klonk. Grote vreugde bij KFC en verslagenheid bij Westfriezen, wat een gelijkspel zeker verdiend had.