Wedstrijd van de maand   |   27 - sep - 2021

NIEUW!!!! NIEUW!!!! NIEUW!!!! NIEUW!!!!

 

WF1 - Wedstrijd van de maand – WF1

 

NIEUW!!!! NIEUW!!!! NIEUW!!!! NIEUW!!!!

 

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Een seizoen waarin weer het een en ander mogelijk is. In dit seizoen zal er een nieuw item gestart gaan worden. Voor het vlaggenschip gaan we elke maand een  wedstrijd van het eerste bombarderen tot de “wedstrijd van de maand”. Dit zal een extra karakter gaan krijgen. Het idee is dat er een elftal vanuit het verleden bij elkaar wordt gehaald tijdens deze wedstrijd, die in het verleden historie hebben geschreven. Zij zullen (met zoveel mogelijk) aanwezig zijn en daarbij ook een VIP behandeling krijgen. Daarnaast wordt nog aandacht geschonken aan wat zij gepresteerd hebben in de rijke WF-historie.

 

Voor het eerst zal dit gebeuren op zondag 3 oktober tijdens Westfriezen 1 – Blokkers 1. De ploeg die dan is uitgenodigd is Westfriezen 2 uit het seizoen 2005 – 2006 onder leiding van Han Wessels. Menigeen zal zich nog de wedstrijd in Beverwijk herinneren tegen Koninklijke HFC 2. Vele WF-aanhangers togen naar Beverwijk en zagen een historische wedstrijd. Inzet was promotie naar de reserve hoofdklasse KNVB, destijds het hoogste niveau voor tweede elftallen. Ondanks dat WF2 het na 4-4, rode kaarten en heeeel veel strafschoppen niet haalde, was het een prestatie van formaat. Het feest achteraf deed zelfs vermoeden dat het juist wel was gehaald!

 

Dus komt allen voor de wedstrijd van de maand Westfriezen 1 – Blokkers 1 en ook om deze coryfeeen uit het verleden weer samen te zien en wellicht wat herinneringen op te halen!

 

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend