WF 1 laat punt glippen!   |    7 - okt - 2018

Westfriezen kende tegen Hollandia T een taaie tegenstander, die zich niet zomaar tegen het canvas zou laten slaan. In de 30e minuut kwam Hollandia T op 0-1 via een penalty.
Westfriezen is wel de bovenliggende partij in de eerste helft, maar heeft moeite met het fysieke spel van Hollandia T. : ruststand 0-1.

In de tweede helft was het in de 55e minuut, aanwinst Wesley Mak die op schitterende wijze de 1-1 wist te scoren.
Daarna was het Hollandia T. dat een licht overwicht had. WF had het achterin goed op orde en er leek geen vuiltje aan de lucht te zijn voor WF. Vlak voor tijd scoorde Hollandia T de gelijkmaker, maar die werd terecht afgekeurd.
Twee tellen later, in blessuretijd, sloeg Hollandia T uit het niets toe. Het schot op doel kwam op de paal en de terug ketsende bal werd door Hollandia T. in de touwen gejaagd. Het werd zo 1-2 voor Hollandia T. Balen voor Westfriezen, die een puntje wel verdiend hadden.

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend