WF krijgt weer klappen   |   23 - apr - 2017

Spirit – WF (4-0).

De nacompetitie komt nu wel snel in beeld na wederom een nederlaag. De eerste twintig minuten ging prima met over en weer aanvallende teams. Maar na de 1-0 werd het weer kommer en kwel. De vooraf gemaakte afspraken werden daarna niet meer uitgevoerd en begon WF tegen zich zelf te voetballen. Hoewel er voor rust nog een mogelijkheid kwam voor WF werd ook deze kans niet benut door een slechte voorzetting. Spirit kon nog voor rust uitlopen naar een 3-0 voorsprong.

Na de rust een iets beter spelend WF, maar het creëerde nog geen mogelijkheden om de achterstand te verkleinen. Verder dan een goed genomen vrije trap van Jeff en een bal tegen de lat van David kwam WF niet. En als dan in de laatste minuut Spirit nogmaals laat zien hoe men kansen moet afronden is het over en uit.

Morgen de (gunstige of ongunstige) uitslagen van de overige wedstrijden afwachten en dan heeft WF nog drie wedstrijden te gaan om nog steeds nacompetitie te ontlopen.

Volgende week thuis tegen SEW op zaterdag 29 april om 19:00.