Parels van Westfriezen 2016    |   31 - okt - 2016

Carrin Dienaar

heeft zich in de afgelopen jaren ontpopt als een gedreven vrijwilliger.
Zij heeft het meiden voetbal omarmt en daardoor zijn de meiden een niet meer weg te denken onderdeel van de Westfriezen voetbalfamilie. Daarnaast ontfermt zij zich over het kabouter en welpen voetbal.

Op woensdag en zaterdag is zij de spin in het web van zo'n 60 enthousiaste 4 en 5 jarigen die allemaal staan te trappelen om hun voetbal kunsten te vertonen. Dat is de reden dat tijdens de Algemene Ledenvergadering van 28 oktober j.l. Carrin de bokaal en de bloemen in ontvangstmocht nemen als Parel van Westfriezen 2016.

Rinus Kreuk

Bij de mannen mocht voorzitter Patrick Besseling een heel trouwe medewerker naar voren roepen. Deze man staat geregeld achter de bar op zondagmiddag en is iemand waar je altijd op kan rekenen. Die ook de drastische vernieuwing die het kassa systeem mee heeft gebracht met enthousiasme heeft opgepakt en zich daar uitermate content mee heeft verklaard.

Mede door deze activiteiten is Rinus Kreuk benoemd tot Parel van Westfriezen 2016

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend