WF Dames 1 wint uit van Con Zelo   |   15 - mei - 2024

Op een heerlijke zwoele voorjaarsavond mochten Con Zelo en Westfriezen laten zien, wie het meeste bij de les was. Beide teams gaven weinig aan elkaar toe. Waar Con Zelo veel schoten binnenkant paal eruit zag vliegen, was het Westfriezen waar de ballen buitenkant paal er wel in gingen. Met rust stond er 11-10 voor Con Zelo en daar mocht Westfriezen best tevreden mee zijn, met prima hulp van hun keeper.

De tweede helft drong Westfriezen iets meer aan en ook nu was Westfriezen net iets beter in de afronding. Halverwege kwam Westfriezen op een drie-doelpunten-voorsprong bij 14-17 en kon die marge tot het eind vasthouden.
Het werd 17-21 voor Westfriezen.