Hugo Girls wast WF 1 de oren!   |   16 - jun - 2024

Het veld was kletsnat in Heerhugowaard en dan is het niet lekker handballen. Maar Westfriezen kon daar beter mee dealen, dan Hugo Girls. Westfriezen scoorde vlot en liep uit naar een 1-6 voorsprong. Kat-in-het-bakkie zo leek het.
Hugo Girls kwam iets terug en met rust was het 5-8 voor Westfriezen. Geel vuiltje aan de lucht zo leek het.

Na rust begon het met een periode met bijna geen doelpunten. En heel zoetjes aan verzamelde Hugo Girls de doelpunten... punt voor punt. Of het kwam dat ze kerkedoel speelden, zullen ze niet vertellen, maar het geloof was er wel bij Hugo Girls. Westfriezen gaf tandeloos verzet, zowel aanvallend als verdedigend was het armoe troef.
Hugo Girls kwam langs zij en Westfriezen verzuimden te scoren. Vier pingels werden gemist door de meiden uit Zwaag. Zo werd het verdiend 14-11 voor Hugo Girls.

Hopelijk vindt Westfriezen het geloof terug voor de bekerfinale van zondag 23 juni om 14.30 uur. Laat er maar veel supporters mee gaan naar 't Veld, want een steuntje in de rug kunnen onze meiden wel gebruiken! Hup Westfriezen!