WF Dames 1 wint halve finale van St. George 1   |   13 - jun - 2024

WF Dames 1 wint halve bekerfinale van St. George 1 en gaat door naar de finale op zondag 23 juni. Tijd volgt nog!

De eerste helft startte Westfriezen voortvarend en kwam op 7-2 voorsprong. Het leek een makkelijke wedstrijd te worden en de 10-4 ruststand onderstreepte dat ook. Leuk dat er veel toeschouwers waren.

Na rust kabbelde de wedstrijd voort. Scheidsrechter Vermeer had alles onder controle en zag 16-9 op het scorebord. Toen brak er een fase aan dat WF niet scoorde en St. George wel zijn doelpunten meepikte. Na 17-13 bracht St. George de spanning toch weer terug tot 17-15 met een ruime 5 minuten op de klok. Zou Westfriezen zich gaan verslikken? Dat gebeurde niet, verdedigend rechte WF de rug en met twee rake goals bracht Westfriezen de eindstand op 19-15. Op naar de finale!